Visita internacional a l’Sport City Lab de Can Saleta

La Diputació de Barcelona ha organitzat la visita de representants de dos dels socis del projecte europeu Next2Met a Calella i a Santa Susanna, per explicar-los els projectes d’innovació tecnològica i digitalització que estan desenvolupant les dues poblacions maresmenques. Aquí van desplaçar-se fins a les instal·lacions de l’Sport City Lab de Can Saleta, on l’Ajuntament hi ha creat un espai obert d’innovació esportiva, d’experimentació i emprenedoria. També se’ls va donar a conèixer els avenços sobre el disseny del Sistema d’Intel·ligència Turística.

La Diputació de Barcelona és un dels set socis participants del projecte Next2Met que té per objectiu incentivar les relacions entre regions europees properes a grans metròpolis i fomentar l’intercanvi d’experiències sobre projectes de transformació digital. Aquesta setmana, dues de les regions participants han visitat Calella i Santa Susanna per conèixer les iniciatives que s’impulsen a la demarcació.

Membres del Consell Regional de Päijät-Häme (Finlàndia) i del Govern Regional del Voivodat de Podlàquia (Polònia) van ser rebuts a Can Saleta, on se’ls va presentar el projecte Sport City Lab i es va compartir la feina que s’està fent en relació al Sistema d’Intel·ligència Turística de Calella. Posteriorment, els representants de les regions finlandesa i polonesa van ser rebuts per l’alcalde a l’Ajuntament de Calella.

foto next2met

 

A Santa Susanna van conèixer la prova pilot del projecte Smart Beaches, així com l’estratègia del municipi per convertir-se en una destinació intel·ligent.

Els socis del projecte Next2Met també van visitar la seu del Servei de Teleassistència de la Diputació de Barcelona.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *