La Música del Cel, el primer concert de cambra que inaugura l’onzena Temporada Lírica de Calella

Concert amb el reconegut flautista Claudi Arimany per donar inici al cicle de cambra que ha recuperat la Temporada Lírica Ciutat de Calella. Es farà aquest dissabte 7 de maig a l’església de l’Escola Pia del carrer Sant Pere (21h), amb entrades a la venda al preu de 15 euros, que es poden comprar anticipadament al portal entrapolis.com o a taquilla de la Sala Mozart.

El concert La Música del Cel inclourà la interpretació de peces de Bach, Haendel i Telemann. El director de l’Associació Cor i Orquestra Harmonia, Albert Deprius, ha comentat la proposta que inaugura l’onzena Temporada Lírica Ciutat de Calella i que comptarà amb la participació de Claudi Arimany, a més del també flautista Eduard Sánchez, el clavicembalista Pedro Rodríguez i la veu de la mezzosoprano Marissa Martins.

Presentem un concert dedicat a la música del barroc amb intèrprets de primer nivell. Tindrem a la mezzosoprano Marissa Martins, amb una veu esplèndida i una llarga trajectòria, que interpretarà peces de Bach, Haendel i Telemann; amb l’acompanyament de l’eminent flautista Claudi Arimany, que és un crac, un dels millors instrumentistes a nivell mundial. Serà un concert molt adient per aquest temps de primavera, en un espai molt propi, com és l’església de l’Escola Pia.

El preu de l’entrada és de 15 euros però l’organització ofereix la possibilitat de comprar un abonament a preu reduït per als quatre concerts del cicle de cambra d’aquest mes de maig.

Estrenem un cicle tancat, amb quatre concerts de cambra amb el mateix format, i per això hem pensat a treure un abonament per a totes les propostes que permet fer un estalvi i pagar 50 euros, en comptes del 60 euros que costaria cadascuna de les entrades per separat.

El cicle de música de cambra de la Temporada Lírica Ciutat de Calella seguirà el dissabte 14 de maig amb el concert Les fronteres invisibles, a càrrec de les sopranos Rosa Mari Ramírez i Montserrat Seró i amb Esther Pinyol a l’arpa. Oferiran un recorregut per la cançó francesa i peninsular.

El 21 de maig, serà el torn de la violoncelista Núria Conangla, amb el concert titulat De Bach a Ennio Morricone, en què mesclarà algunes de les suits del gran compositor alemany i altres peces clàssiques de gran renom.

El cicle de música de cambra acabarà el 28 de maig amb un recital líric amb el tenor Albert Deprius, la soprano Laura Coll i la pianista Montse Pujol-Dahme.

Tots els concerts es faran a l’església de l’Escola Pia, els dissabtes a les 21h. Podeu accedir al portal de compra d’entrades clicant aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *