Viu el bàsquet per Festa Major!

Participants al torneig 3 x 3 de la Festa Major Petita del 2017
Participants al torneig 3 x 3 de la Festa Major Petita del 2017

El CB Calella ha organitzat per aquest cap de setmana dues activitats de celebració del seu cinquantè aniversari i de la Ciutat del Bàsquet Català del 2018. La idea és poder practicar l’esport al carrer, fusionant-ho amb música i cultura urbana, i en família. L’entitat descobrirà diumenge el mural commemoratiu al Pavelló Municipal del Parc Dalmau, creat per Jan Barceló.

Que es jugui a bàsquet durant la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita és la proposta que fa el CB Calella per aquest cap de setmana. Dissabte es farà una Festa del Bàsquet al Carrer (de 17.00 a 21.00h) que fusionarà el tradicional torneig de 3×3 amb diverses expressions de la cultura urbana. Ho ha explicat el vocal de l’Àrea social del club, Francesc Membrives, en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

Mentre s’estiguin fent partits del 3×3 tindrem tallers de grafits i de ‘breakdance’, exhibicions i dj’s amenitzant la jornada. Tindrem una roba de botiga urbana. Tot ho fem anar a l’hora d’una manera molt divertida. Una de les novetats és que l’hem obert a totes les edats.

Les inscripcions encara estan obertes i es poden fer en línia a cbcalella.com.

Diumenge a la tarda es farà el primer Torneig de Bàsquet en Família de Festa Major al Pavelló Municipal del Parc Dalmau. Inclourà la descoberta del mural interior que ha fet l’artista Jan Barceló.

Volem demostrar que el bàsquet no té edat. Organitzem un torneig amb equips familiars o no familiars, qui sigui, sense nivell competitiu sinó per participar, i l’acabarem amb la presentació del mural commemoratiu del 50 aniversari del CB Calella.

El responsable de l’Àrea social del CB Calella també ha deixat entreveure una sorpresa vinculada amb la seva mascota Wolfy.

A continuació pots escoltar íntegrament l’entrevista a Francesc Membrives.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat