Vuitena diada de l’AMPA La Minerva

Les famílies de l’Escola La Minerva celebraran aquest dissabte, al Passeig Manuel Puigvert, la vuitena Diada de l’AMPA del centre. Una festa popular i de germanor, que està oberta a tothom. S’han programat activitats infantils a l’aire lliure, posant en valor l’espai públic i natural de Calella en tant que La Minerva forma part de la xarxa d’Escoles Verdes de Catalunya.

La Diada de l’AMPA La Minerva començarà de bon matí amb una cursa d’orientació que han preparat els mestres d’Educació Física del centre. Serà una mena de gimcana que es desenvoluparà per diversos espais de Calella, com ara el Pati de l’Ós o el Passeig Manuel Puigvert.

Les activitats que han preparat les famílies estan obertes a tothom. “És una festa popular i molt pensada per als nens, perquè en definitiva és una festa d’una escola. Qui vulgui venir, nosaltres encantats de rebre’ls”, ha recalcat Txell Botey, vocal de l’AMPA La Minerva.

Els inflables es muntaran al Passeig Manuel Puigvert a les 11 del matí, mentre ja s’estarà preparant el dinar de germanor. Si encara en queden, hi haurà tiquets a la venda el mateix dissabte al preu de 10 euros. Se servirà amanida, un plat de fideuada i fruita de postres.

A les quatre de la tarda s’ha previst una actuació de màgia per a infants i, en acabar, hi haurà un berenar popular.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *