Xavier Arnijas desmenteix que les relacions amb el CF Calella estiguin trencades

El tinent d’Alcaldia d’Esports, Xavier Arnijas, s’ha mostrat sorprès per les declaracions del president del CF Calella. Assegura que ha explicat a l’entitat que posar les graderies és una actuació complexa perquè estan en un terreny que és competència de l’Estat espanyol.

Així ha respost Xavier Arnijas al president del club esportiu en una entrevista a l’Info Migdia.

“M’ha sorprès una miqueta això de reemprendre, perquè es reemprén una cosa quan s’ha trencat. Tot bé arran d’aquestes famoses graderies, que se’ls hi ha explicat personalment i en privat moltes vegades que és complex posar unes graderies, perquè estem en una zona que no és terreny municipal. És terreny de l’Estat espanyol, és terreny de costes, i hi ha tota una sèrie de limitacions d’ús i d’instal·lacions que no es poden posar”

El tinent d’Alcaldia també s’ha referit a la qüestió dels lavabos, afirmant que el club ja té lavabos i que instal·lar-ne de nous seria una despesa molt alta.

“Un tema molt puntal, el tema dels lavabos famosos. De lavabos ja n’hi ha a les instal·lacions, el que passa és que voldrien tenir lavabos dins i fora, però és una despesa molt important i és una instal·lació que estàs posant en un lloc que no és nostre i això no es pot assumir i de lavabos n’hi ha. L’argument és que els lavabos és on coincideixen les aficions dels dos equips i això pot provocar aldarulls. A mi em sembla que per solucionar un problema no se n’ha de crear un altre, en tot cas s’hauria d’enfrontar i acatar el problema que hi ha. En tots els equipaments públics de Calella d’esports coincideixen les aficions i no hi ha conflictes i si n’hi ha són puntuals”

Arnijas ha explicat que no va poder assistir a l’acte del centenari del club perquè estava a l’estranger, però que el govern municipal va tenir representació d’alt nivell amb l’alcaldessa.

“L’acte del centenari havia de ser en unes dates, es va anar posposant per unes sèrie de problemes d’agenda de diferents actors i, al final, la meva agenda no és suficientment important per condicionar un acte així. Just va coincidir que jo era fora, era a l’estranger. Dels 8-10 dies, que aquest any van ser 10, que faig vacances vaig ser fora. Però hi va haver representació institucional a l’alt nivell: va haver-hi l’alcaldessa present a l’acte, hi va haver altres tinents d’Alcalde. En aquest cas, va ser la casualitat de que en aquest acte no hi vaig poder ser, però a altres actes que m’han convidat, a la inauguració dels equips, sempre que he pogut m´he organitzat per poder anar”

Xavier Arnijas ha assenyalat que, com a representant polític, “voldria que l’entitat estigués contenta de seguida”, però que el projecte de les graderies ha de seguir els processos corresponents.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al tinent d’Alcaldia d’Esports, Xavier Arnijas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *