Xerrada informativa sobre les Clàusules Sòl

ClàusulesSòl

L’Ajuntament de Calella ha organitzat per demà dijous una xerrada informativa sobre les clàusules sòl per tal que totes aquelles persones que hi estiguin afectades puguin plantejar i resoldre dubtes.

Recordem que el Govern de l’Estat va aprovar el 20 de gener un reial decret de mesures urgents de protecció al consumidor davant determinades pràctiques abusives per part de la banca com ara les clàusules sòl. S’ha establert un procediment extrajudicial per resoldre de manera ràpida i gratuïta les reclamacions dels consumidors que tinguin aquesta clàusula a la seva hipoteca. Un cop iniciada la reclamació davant el banc, el termini màxim per resoldre la situació és de tres mesos.

A banda d’aquesta xerrada informativa, l‘Oficina Municipal d’Informació al Consumidor de Calella ja atén de manera individualitzada i gratuïta qualsevol consulta sobre les pràctiques abusives de la banca.

La xerrada, que es fa amb el suport de la Diputació, es fa demà entre les sis i les vuit de la tarda a la sala d’actes de l’Ajuntament Vell.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat