Els alumnes del Freta aporten 950 quilos al Gran Recapte d’Aliments

aliments_freta

El centre educatiu ha demanat la col·laboració de les famílies amb la iniciativa del Banc dels Aliments i avui, després d’uns dies de recollida, s’ha fet la donació a Càritas Calella, que és qui coordina la campanya.

“Aquest matí hem anat a buscar 950 quilos d’aliments al Freta, que ahir van celebrar el Dia Mundial de la Infància (…) A banda que l’oli d’oliva és molt car, anem escassos d’oli en general perquè fa tres mesos que la UE no n’envia. En tot cas, que la gent aporti l’aliment que vulgui”, ha dit Josep Vidal, responsable d’aliments de Càritas Calella al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV.

Vidal ha admès que encara falten voluntaris per cobrir tots els torns i les tasques del Gran Recapte a Calella. Es farà els dies 1 i 2 de desembre, i a la ciutat hi haurà set punts d’aportació d’aliments.

“Es farà el divendres de nou del matí a nou del vespre; dissabte igual. Ens repartirem en franges de tres hores per voluntaris, i a cada lloc hi haurà dos voluntaris. Entre les persones que hi haurà al magatzem, els que ajuden i van amb la furgoneta a buscar les banyeres, anem a la ratlla dels 140 voluntaris”, ha assenyalat Vidal.

Qui es vulgui oferir ha de posar-se en contacte amb els responsables de Càritas Calella als números de telèfon 93 769 45 06 o 686 623 613, o enviant un correu electrònic a l’adreça caritas.calella@gmail.com.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *