Augmenta la venda de la flor natural per a Tots Sants

La flor natural com ara el crisantem o el clavell torna a estar de moda per a Tots Sants. La seva venda s’ha incrementat de manera notable respecte a altres anys en què el públic optava més per la flor artificial.

Després d’uns quants anys en què s’optava per la flor artificial, aquests dies la venda de flor natural representa el 80 per cent del total de vendes i la resta, el 20 per cent, a la flor artificial. Així almenys ho ha explicat Rebeca Ruiz-Navarro de Bancells Floristes: “Ens ha sorprès perquè l’any passat la gent demanava flor artificial, suposo que la crisi estava més present, i la gent anava un cop i deixava posada l’artificial o gent que no és d’aquí o que viatja comprava artificial. Aquest any hi ha un percentatge alt, quasi el 80 per cent de natural i la resta artificial”. 

image3També ha canviat enguany la tipologia de flor. Segons Rebeca Ruiz-Navarro, el públic torna a apostar per la flor clàssica en detriment de flors més exòtiques o acolorides que es venien molt fa dos o tres anys: “La flor escollida és més la d’abans, l’any passat la gent demanava més flor exòtica i més acolorides, ara tornen les clàssiques com el clavell, el crisantem de margarida o el gladiol”.

Els preus van des del 6 o 7 euros d’un ram de crisantems als 25 o 30 euros dels centres. Rebeca Ruiz-Navarro destaca però que el preu final dependrà de la composició que acabi escollint el client.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *