10 nous ingressos per coronavirus als hospitals de Calella i Blanes

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

El recompte diari que fa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva sobre els pacients amb coronavirus que hi ha ingressats als seus hospitals eleva a 24 el nombre d’afectats per la malaltia. 11 d’ells estan sent atesos al Sant Jaume de Calella, i 14 al comarcal de Blanes. La xifra suposa un augment de 10 casos respecte l’actualització d’ahir diumenge. També s’incrementen els professionals sanitaris que han estat infectats. Ja són 23 treballadors dels dos centres hospitalaris.

L’avanç de la COVID-19 a Calella es constata amb les xifres de nous contagis que es confirma per part de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, que informa que aquest dilluns ha registrat un quatre nous ingressos per coronavirus a l’Hospital Sant Jaume. En total, al centre hospitalari calellenc s’hi està atenent un total d’11 persones infectades.

En el cas de l’Hospital de Blanes, la xifra és un pèl més alta. Aquest dilluns s’han confirmat sis nous casos, que eleven a 14 la xifra d’atesos per la malaltia.

L’altre focus d’atenció, que preocupa per com pot repercutir en la gestió de la crisi sanitària, són els professionals mèdics i d’infermeria que s’han contagiat. L’últim balanç d’afectats sumant els dos centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva situava en 20 la xifra, que aquest dilluns ha crescut fins als 23.

Al conjunt de la Regió Sanitària de Girona, en les últimes hores s’ha doblat el nombre de morts per la COVID-19. 28 persones han perdut la vida, totes elles presentaven patologies prèvies. Actualment hi ha 543 afectats, 38 dels quals es troben en estat greu i 202 són professionals sanitaris.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *