El servei de préstec de la biblioteca s’autorenovarà fins al 21 d’abril

ORDINADORS_BIBLIOTECA

Des de fa deu dies la Biblioteca de Can Salvador de la Plaça està tancada per contenir l’expansió de la COVID-19, igual que ho estan les 423 biblioteques públiques d’arreu del territori català. Ara, amb el tancament no es poden retornar els documents que es tinguin en préstec i tampoc es pot deixar-los a la bústia, que també està tancada fins que es recuperi la normalitat. Des de la Biblioteca de Can Salvador de Plaça han informat que aquells usuaris que tinguin un document en préstec, se l’hauran de quedar a casa fins que la biblioteca torni a reobrir.

La directora de la biblioteca, Dolors Llavall, ha explicat que s’han renovat automàticament els terminis de préstec, però que per problemes informàtics, no s’han pogut desactivar els avisos de venciment. Recorda, però, que no es generarà cap sanció. 

Els documents que els usuaris i usuàries tinguin a casa en préstec, els poden conservar fins que les biblioteques puguin obrir. S’han ampliat el termini fins al 21 d’abril. El que passa és que els avisos de retorn són automàtics i no s’han pogut aturar, per tant si rebeu un avís, no feu cas.

Tot i aquesta situació excepcional, des de la biblioteca de Calella recorden que es continua oferint serveis a través de la xarxa. Per exemple al web ebiblio.cat, on es poden trobar més de 100.000 documents en format digital, com llibres electrònics, audiollibres, música, pel·lícules, documentals o enciclopèdies de referència. 

Poden entrar dins de la biblioteca virtual que es diu e-Biblio on hi ha Llibres, pel·lícules, audiollibres… tot això ho pots mirar en streaming en el teu Ordinador o prestar amb el programa Adobe Digital Editions.

Aquells que no siguin socis i vulguin disposar del servei de préstec e-Biblio, s’ha habilitat una pàgina per donar-se d’alta online i poder gaudir de la lectura en dies de confinament.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat