Les entitats demanen que la supressió dels peatges de la C-32 es faci seguint els acords del territori

maresme_mobilitat_autopista

La Coordinadora Preservem el Maresme i Aturem C32 són dues de les entitats que han encapçalat la lluita per acabat amb els peatges de l’autopista com a via per millorar la mobilitat a la comarca. És per això que ara reclamen que les accions que es duguin a terme segueixin els acords i consensos del territori, recollits en la Declaració i el Pacte de Mobilitat del Maresme perquè la data del 31 d’agost del 2021 sigui “una fita històrica”. Assenyalen que serà una gran oportunitat per revertir les “nefastes polítiques de mobilitat i d’infraestructures” que han permès “l’explotació de la ciutadania per part d’Abertis”.

Les entitats posen l’accent que la supressió dels peatges ha de garantir la conversió de la N-II en una via pacificada al servei dels ciutadans i que cal oferir un servei de transport públic de qualitat.

En una nota de premsa, la Coordinadora Preservem el Maresme i Aturem C32 incideixen que la bona notícia de divendres passat no pot amagar que la Generalitat continua projectant una perllongació de l’autopista cap al nord, fins arribar a Lloret de Mar que, segons sostenen, “comporta un peatge a l’ombra per Abertis” i “la destrucció d’espais naturals”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat