L’aventura d’una calellenca a un circ de Madrid

La calellenca Mireia Ibáñez i la premianenca Anna Puighermanal han pujat a l’aventura del circ a Madrid. Formen part del cos de ball de “Circlassica”, un xou nadalenc compta amb números de trapezistes fent quadrúples salts mortals, malabaristes i altres espectacles que, per a molts, són inimaginables.

Estan actuant en un dels espectacles nadalencs més rellevants de Madrid, que omple les més de 2.000 localitats de la carpa d’IFEMA en les funcions. Són la Mireia Ibánez, la calellenca que es va traslladar a viure a Madrid l’any passat per fer-se un lloc en l’escena del teatre musical, i l’Anna Puighermanal, de Premià de Mar.

Després d’estar al musical de Tadeo Jones, també com a membre del cos de ball, Ibáñez canvia de registre al circ. És un espectacle diferent del que ha fet fins ara i que no la deixa de sorprendre:

Són tres funcions diàries de dues hores sense comptar el descans. Han actuat davant d’influencers com Laura Escanes o Maria Pombo. És un ritme de treball en què el més important és mantenir-se motivades i per, Ibáñez, la motivació principal es troba en el públic:

L’espectacle de Circlassica combina el circ modern i tradicional internacional, amb artistes vinguts d’arreu del món. Les acrobàcies es combinen amb música en un espectacle familiar que s’allargarà fins al 14 de gener.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *