L’Agrupació Sardanista de Calella renova la junta amb més dones que homes per primera vegada

L’Agrupació Sardanista de Calella ha celebrat aquest mes de març la seva Assemblea anual de socis i ha decidit renovar la junta amb diferents incorporacions noves. Per primer cop els sardanistes tenen una junta en clau femenina, amb més dones que homes i on la mitjana d’edat ha baixat respecte a l’anterior. Segons apunten des de l’entitat, la reestructuració – feta enmig de l’actual mandat – s’ha donat per qüestions personals i laborals dels membres sortints.

La nova junta està formada per 8 persones, 5 de les quals són dones i 3 són homes. La presidència la continuarà ostentant Queralt Pedemonte, la vicepresidència serà per Antoni Arges i la tresoreria continua en mans d’Albert Pedemonte. Per la seva banda, Miriam Morell ocupa ara la plaça de secretaria que ostentava fins ara Joan Bachs. Les vocals estaran ocupades per Mercè Anijas, Jordi Estivill, Judit Pedemonte i Mercè Hurtado.

La presidenta de l’associació ha justificat la renovació per les baixes que s’han donat en el si de la junta. Pedemonte ha exposat que amb la reestructuració s’ha aconseguit tenir una junta en clau femenina i abaixar la mitja d’edat.

Tot i que estem a mitja legislatura, són de 5 anys, hem intentat renovar la junta per algunes baixes que hem tingut. Amb aquests canvis per primera vegada tenim una junta formada per més dones que homes i a més, hem abaixat la mitjana d’edat.

La presidenta de l’Agrupació també ha volgut agrair la tasca dels dos vocals sortints, Marià Cabutí i Jaume Busquets, i ha desitjat sorts i encerts a Joan Bachs, exsecretari que ha deixat el càrrec per marxar a l’estranger a fer un doctorat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *