12 petits incendis forestals al Maresme

El Maresme és una de les tres comarques amb més incendis fins al moment. El Vallès Oriental i el Vallès Occidental són les comarques amb més incendis, 16 incendis cadascuna, seguides del Maresme amb 12 incendis, i la resta de comarques amb menys nombre d’incendis.

Fins el dia d’avui, a la demarcació de Barcelona s’han produït un total de 98 incendis forestals amb un total de 101 hectàrees afectades. 63 incendis han estat en zones forestals, 25 en terrenys agrícoles i 10 en urbanitzacions.
L’equip d’informadors i vigilants, integrat per un total de 182 persones, han detectat així mateix 627 punts de risc en el conjunt del territori de la demarcació de Barcelona, dels quals 452 són per abocaments de material inflamable i 175 per detecció d’activitats amb foc. També han realitzat un total de 353 actuacions de prevenció com ara d’incidències en camins o pistes en mal estat i en franges de vegetació en urbanitzacions o en la xarxa de punts d’aigua.

Avui mateix, Protecció Civil de la Generalitat ha fet una crida a extremar les precaucions per l’elevat risc d’incendi previst per avui. Bona part de Catalunya es troba en nivell 2, tot i que la nostra comarca no és una de les més afectades.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *