14-F: La participació es queda en el 3,74% durant la primera hora de votacions

La normalitat ha marcat la primera hora de votacions a Calella per a les eleccions al Parlament de Catalunya, després que s’hagin pogut constituir totes les meses que hi ha en els tres col·legis electorals habilitats. L’Ajuntament de Calella ja ha facilitat la primera dada de participació de la jornada. Durant la primera hora de votacions, fins a les deu del matí, 454 calellencs i calellenques han exercit el seu dret a vot. La xifra és del 3,74%, que es queda per sota de la participació assolida en les darreres eleccions catalanes del 2017, quan es va enfilar fins el 8,88%.

La participació a les 10h en les eleccions al Parlament de Catalunya durant la primera hora de votacions es queda per sota de les que s’han registrat en les dues últimes cites electorals catalanes. En les darreres del 2017 va ser del 8,88% (1.126 vots emesos) i el 2015 va 6,14% (763 vots).

En la comparativa cal tenir en compte diversos factors: la situació de pandèmia que ha impulsat el vot per correu i la delimitació de franges horàries recomanades per acudir als col·legis electorals. Fins al migdia, s’ha reservat per als col·lectius de risc i les persones vulnerables.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *