ERC lamenta no haver estat convidada a la reunió sobre la Diada però el Govern manté que només volia sondejar a les entitats

Membres de l'Ajuntament de Calella en l'acte institucional de l'Onze de Setembre de l'any passat.

Malestar a ERC de Calella per no haver estat convocada a la reunió preparatòria de la programació dels actes institucionals de l’Onze de Setembre. La secció local lamenta que el Govern Municipal de CiU i PSC no els hagués informat de la trobada que va tenir lloc dijous a la tarda, com sí va fer-ho amb entitats i associacions locals. Per la seva banda, fonts de l’executiu han puntualitzat que amb la reunió es pretenia, tan sols, conèixer si des del món associatiu hi ha la voluntat de tirar endavant un format diferent per a la Diada d’aquest 2015 però que, en tot cas, no s’ha pres cap decisió i que una possible proposta de canvi es farà extensiva a l’oposició per ser debatuda.

ERC no va ser convidada a la reunió amb entitats que l’àrea de Ciutadania de l’Ajuntament de Calella va celebrar dijous passat per parlar dels actes de la Diada d’aquest 2015. El partit lamenta que el Govern de CiU i PSC no hagués obert la convocatòria a l’oposició perquè també plantegessin com creuen que hauria de ser la programació d’actes institucionals de l’Onze de Setembre, més tenint en compte la transcendència del moment polític i social que viu Catalunya. Així ho ha explicat la líder republicana, Cristina Gómez:

Des de l’executiu local s’aclareix que en cap cas hi ha hagut voluntat d’excloure als partits de l’oposició perquè la reunió es va convocar amb la única intenció de copsar fins a quin punt hi ha interès per canviar el format de la Diada que s’ha vingut celebrant aquests darrers anys. La crida, exposen, es va dirigir a les entitats perquè la seva implicació i participació seria imprescindible per donar-li un nou aire, especialment en la cerimònia a la plaça Catalunya.

Després de sondejar a les entitats, i en cas de plantejar en ferm una proposta de canvi, aquesta es presentaria als partits de l’oposició -com demana ERC en el seu escrit- perquè també hi puguin opinar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *