195 denúncies per incompliments de les mesures de seguretat anti-Covid

La Policia Local manté els dispositius per vetllar i garantir el compliment de les mesures de seguretat anti-Covid. Segons ha informat l’Ajuntament de Calella, des de finals d’octubre, quan va entrar en vigor el segon estat d’alarma, s’han interposat un total de 195 denúncies. I la gran part han estat per no dur la mascareta posada: un total de 116. També han tingut efectes els controls de trànsit dissuasoris que s’han muntat durant els caps de setmana de confinament municipal, a partit dels quals s’han interceptat 34 conductors que no complien amb les restriccions de mobilitat. A més, s’han tramitat 13 denúncies per infringir el toc de queda.

Fonts municipals han reportat també la tramitació d’un total de 21 denúncies a locals que infringien la nova normativa relativa a horaris, aforament o activitats expressament prohibides.

La llista continua amb 8 denúncies per reunions de més de 6 persones i 3 denúncies per consumir alcohol a la via pública. Aquesta conducta està expressament prohibida per l’ordenança municipal de convivència ciutadana i via pública amb vigència durant tot l’any.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *