21D: Cs situa el transport i la sanitat com les prioritats del Maresme

David Mejía, número 9 de la llista per Barcelona de Ciutadans, als estudis de Ràdio Calella TV

David Mejía, número 9 de la llista per Barcelona de Ciutadans, reivindica un servei de Rodalies que connecti el Maresme amb l’aeroport. Assegura que la importància del turisme a la comarca requereix aquesta connexió i demana més finançament a nivell autonòmic i europeu per reactivar i fomentar el turisme.

Així ho ha expressat en declaracions al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV.

«És evident que la comarca té una sèrie de dèficits que s’han de solucionar i, a més a més, per la seva població i per la seva importància dins el territori. En primer lloc nosaltres el que volem reclamar ja ho hem fet a aquesta passada legislatura però ho seguirem intentant i seguirem reivindicant el fet que els maresmencs puguem tornar a tenir el tren de Rodalies que ens connectava amb l’aeroport. Que precisament això lliga amb el tema del turisme. Jo crec que la comarca del Maresme és una comarca molt atractiva pel turisme i s’ha de potenciar, no només a nivell autonòmic sinó també a nivell europeu, de rebre aquestes ajudes europees que podem tenir a través dels diferents municipis per reactivar i fomentar el turisme i per tant això serà una de les nostres prioritats»

Mejía ha denunciat que l’hospital de Mataró utilitza material caducat a causa del dèficit de finançament. També ha subratllat la falta de personal del centre.

«Solucionar altres qüestions que són importants. El dèficit de finançament que té l’hospital de Mataró, un hospital de referència que no pot ser aquesta falta de personal, aquesta falta de metges i metgesses i infermers i infermeres, aquesta falta de finançament inclús que hi ha materials que estan caducats i s’estan utilitzant i estan caducats. Per tant, jo crec que és una qüestió per posar sobre la taula»

El número 9 de Ciutadans ha declarat que solucionar les problemàtiques socials és la proposta del partit per intentar aconseguir la confiança dels independentistes.

«Nosaltres la solució que donem a aquesta part de la societat que es sent legítimament independentista és intentar donar solucions a aquestes problemàtiques reals de dependència, de sanitat, d’educació, d’infraestructures per tal de poder-les solucionar. I això com ho farem? Doncs defensant un millor sistema de finançament i gestionant millor els nostres recursos i prioritzant les polítiques.

Si nosaltres arribem al govern de la Generalitat el que farem en un primer moment és una auditoria integral per veure en què s’estan gastant els recursos que tenim a Catalunya i si realment els podem gestionar d’una millor manera i prioritzant amb aquelles qüestions que creiem que són més importants»

Mejía ha demanat una gran participació a les eleccions del proper 21 de desembre.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al número 9 de Ciutadans, David Mejía.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *