21D: El PP es vol apropar als votants amb una campanya de carrer

Font: CCMA

El Partit Popular es presenta a les eleccions del 21 de desembre amb una campanya de carrer. Els seus pilars seran les carpes informatives perquè la gent pugui plantejar i veure resolts els seus dubtes.

El Partit Popular del Maresme han repartit la campanya en dues zones: el Maresme Nord -en la qual s’inclou Calella- i el Maresme Sud. Un dels representants del PP del Maresme Nord, Juanjo Almansa, ha declarat que són l’alternativa per aquells que no vulguin que les famílies catalanes es separin.

«Nosaltres farem una campanya de carrer, una campanya propera. Veureu, d’aquí fins al 21 de desembre, carpes informatives al carrer perquè el que volem és apropar-nos a aquelles persones que opten per una via constitucionalista, és a dir, que no volen que les famílies catalanes es separin i, per tant, farem una campanya propera, de peu de carrer, perquè la gent que tingui alguna preocupació ens vingui a preguntar i resoldre qualsevol dubte que tingui»

El lema de campanya de la llista que encapçala Xavier Garcia Albiol és «Espanya és la solució». Almansa ha explicat el per què d’aquest eslògan.

«L’eslògan és ‘Espanya és la solució’, perquè creiem que Espanya, en global, no ens hem de separar d’ella, perquè convivim millor, amb normalitat, com feia uns anys convivíem. Ara està la cosa molt tensa degut als actes que han comès alguns partits independentistes i, per tant, volem tornar a la normalitat a dins d’Espanya i, per això, hem triat aquest eslògan que ‘Espanya és la solució’»

Encara s’estan concretant quins dies s’instal·laran a Calella les carpes informatives del PP.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *