Millores al cementiri vell i fer les voreres accessibles, dues propostes que opten al Pressupost Participatiu

PARTICIPATIUS WEB

Totes les propostes finalistes del Pressupost Participatiu del 2020 necessitaran tota la partida de 125.000 euros per realitzar-se. Hi ha la instal·lació de quatre tobogans gegants a la zona dels gronxadors del Parc Dalmau i la restauració de la balustrada del Passeig de Mar, també la instal·lació d’una graderia a la zona esportiva de La Muntanyeta, que el seu promotor també exposarà i defensarà públicament al programa La Ciutat, dilluns vinent. Els altres dos restants són la millora del Cementiri Vell i una proposta titulada “Adaptem Calella”.

Al Cementiri Vell es planteja la pavimentació dels passadissos de sorra perquè siguin accessibles i s’hi pugui caminar sense problemes. Els dies de pluja s’hi creen basses d’aigua que ho impedeixen.

L’altra proposta passa per destinar els 125.000 euros de la convocatòria dels participatius a continuar amb el projecte d’accessibilitat de les voreres que va iniciar l’Ajuntament, segons diu l’escrit que s’ha fet públic. La intenció és que aconseguir que Calella sigui un municipi 100% accessible.

Els seus promotors han declinat l’oferiment de Ràdio Calella TV de presentar-los públicament i explicar-ne la motivació, i demanar el vot a la ciutadania.

Les votacions del Pressupost Participatiu del 2020 s’allargaran fins el 30 d’octubre i, com a novetat, enguany també es poden fer de manera telemàtica a civicity.com/es/calella. A l’edifici de l’Ajuntament hi ha una urna oberta de 9 a 20h, tots els dies feiners excepte els dimecres. L’urna mòbil serà aquest dissabte a la Plaça de l’Església i s’hi podrà votar de 10 a 14h i de 17 a 21h. Per afavorir la participació, l’Ajuntament ha previst un seguit d’activitats infantils: a les 12h hi haurà un espectacle de màgia familiar amb el Mag Stromboli i a les 17.30h una activitat de contacontes amb Sílvia Serra.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat