#26MCalella El debat electoral, aquest dissabte 18 de maig a la Sala Mozart

Arrencarà a les 19h amb la participació dels 8 candidats a l’alcaldia i es transmetrà en directe pel 107.9 FM i en vídeo per Youtube. Obert a tota la ciutadania. Modera el debat Pau Bartrolí.

A la meitat de la cursa per les eleccions del #26MCalella, Ràdio Calella TV organitza aquest dissabte el debat electoral amb tot els caps de llista que es presenten a l’alcaldia de Calella. Hi participen Montserrat Candini (Junts per Calella), Xavier Ponsdomènech (ERC), Josep Torres (PSC), Núria Freixas (CUP), Dimitri Terentiev (PP), Josep Maria Juhé (Calella en Comú), Leonor Cintas (Podem) i Guillermo Gomis (Ciutadans). El debat començarà a les 19h, tindrà una durada màxima de dues hores, i es podrà seguir en directe pel 107.9 FM i en vídeo pel canal de RCTV a Youtube. Moderarà el debat Pau Bartrolí.

Com serà el debat?
El debat arrencarà amb la pregunta de l’adversari invisible. Tots els candidats hauran de contestar a una pregunta que els haurà fet un dels seus adversaris. El debat continuarà amb tres blocs temàtics:

Model de ciutat: urbanisme, mobilitat i medi ambient.
Bloc social: habitatge, política social, cultura, esport, joventut.
Bloc econòmic: turisme i economia.

I acabarà amb el minut d’or. Els 8 candidats disposaran de 60 segons per demanar el vot a la ciutadania. El debat tindrà una durada màxima de dues hores.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat