6 ingressos per Covid a l’Hospital Sant Jaume, mentre el sociosanitari es manté amb el segell verd

Foto d'arxiu. Font: Corporació de Salut del Maresme i la Selva

Crides a no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi tot i l’evolució en positiu de les dades epidemiològiques al conjunt del país. També pel que fa a la situació de l’Hospital Sant Jaume i el sociosanitari de Calella, que mantenen uns nivells d’ocupació controlables. En l’últim recompte d’aquest dijous a la tarda, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva informa que hi ha 17 persones ingressades a l’hospital, però que al sociosanitari no hi ha hagut cap nova entrada. Per tant, manté el segell de centre verd amb zero casos de la malaltia entre els seus residents.

Des de dilluns a la tarda, a l’Hospital Sant Jaume hi han ingressat 6 persones amb positiu per coronavirus i s’han donat 2 altes hospitalàries. Cap d’elles ha estat pel trasllat del pacient a un altre centre. Ara mateix, a l’hospital hi ha 17 casos de Covid.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva té 1 dels seus professionals en aïllament per positiu o contacte estret.

Dades epidemiològiques a Calella

La incidència acumulada dels últims 14 dies per cada 100.000 habitants a Calella és de 204,52. Segons dades del grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC, l’índex de risc actualitzat se situa en un nivell molt alt (414,88) i la taxa de reproducció és de 2,03. La pandèmia es troba en aquests moments en fase expansiva.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *