Torna a baixar el nombre de pacients hospitalitzats per Covid al Sant Jaume

urgències00000000

L’actualització de dades Covid als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva indiquen un nou descens del nombre d’ingressats al Sant Jaume de Calella. Ara hi ha 7 pacients hospitalitzats per coronavirus, 2 menys que el dilluns. En el cas del sociosanitari, la xifra es manté en 11 i, en l’evolució respecte ara fa quatre dies, cal destacar que s’ha produït una defunció.

Tenint en compte l’últim recompte, a l’Hospital de Calella s’han registrat 6 ingressos i s’han donat 9 altes, dues de les quals són trasllats al sociosanitari i 3 són de pacients que ja s’han negativitzat però continuen ingressats al centre.

Al sociosanitari s’han registrat 5 ingressos i s’han donat 4 altes, dues de les quals s’han negativitzat però continuen ingressades al centre. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha confirmat una nova defunció dins l’àmbit sociosanitari.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, el nombre de professionals positius i en aïllament per la Covid-19 és de 5 persones i n’hi ha 1 de confinada per contacte estret amb un positiu.

Segons els informes de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, el risc de rebrot a l’Alt Maresme se situa en els 246 punts i l’RT és del 0’89.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat