7 ingressos per Covid a l’Hospital de Calella des de dijous passat

Foto d'arxiu (Font: Corporació Salut Maresme i la Selva)

Nova actualització de les dades Covid als centres calellencs de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Ara hi ha 13 persones amb positiu per coronavirus ateses a l’hospital i al sociosanitari, amb una lleugera variació a l’alça respecte l’últim recompte de dijous passat. No s’ha reportat cap defunció com a conseqüència de la malaltia.

Ara hi ha 11 ingressats per Covid l’Hospital Sant Jaume, on en els últims quatre dies s’han registrat 7 entrades i s’han donat 6 altes. Cap d’elles pel trasllat del pacient a un altre centre sanitari per necessitats assistencials que no es poden atendre a Calella.

Al sociosanitari, cap variació respecte dijous passat. Hi continuen ingressades 2 persones amb positiu per coronavirus.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva no té cap professional en aïllament per la Covid, per haver donat positiu o ser contacte estret.

Els indicadors de la pandèmia a Calella

El risc de rebrot local continua en un nivell de risc alt, però a la baixa respecte la dada de principis de setmana. Ara és de 135,46 punts. A Calella, la taxa de reproducció de la pandèmia (Rt) és de l’1,12, encara en fase expansiva.

Segons dades del grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC, en l’última setmana s’han diagnosticat 11 casos de Covid a Calella. L’acumulat dels darrers 14 dies és de 28 positius confirmats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *