816 euros solidaris per a l’AVAH

816€ és la quantitat de diners que ahir diumenge es van recaptar a l’acte benèfic que es va fer al teatre de la Sala Mozart de Calella i que va comptar amb les actuacions de les escoles de dansa Bilans-Estudi de Dansa, de l’Escola Municipal de Dansa Eva Torró, l’Escola de Dansa Alícia Lluís de Pineda de Mar, la Dansamar de Malgrat de Mar i l’escola Heidi Consegal de Mataró. Un acte benèfic per l’Associació d’Amics i Voluntaris de l’Hospital Sant Jaume de Calella (AVAH) .

Mª Antònia Pujol, membre de l’AVAH, ha dit que la recaptació és semblant a la d’edicions anteriors, malgrat esperaven haver venut més entrades.

Semblant a edicions anteriors. He de dir que no ens havíem fixat aquesta quantitat, jo inclús l’altre dia quan parlava amb vosaltres us ho vaig dir, que convidava no només als familiars dels dansaires, sinó a la gent que ho vingués a veure perquè realment fan un espectacle. No és una cosa que sigui un festival per la família. És un llàstima que la gent no ens acompanyi.

Pujol creu que les altes temperatures que es van registrar ahir diumenge han estat les que han alterat els plans de darrera hora de persones que potser tenien previst assistir a l’espectacle.

No seria una crítica, seria un toc d’atenció més aviat. També és veritat que ahir va ser un dia espectacular de calor i era feixuc moure’s. Però vam poder gaudir de l’aire condicionat de la sala, que s’hi estava molt bé.

Uns diners que ajudaran a finançar els projectes que té en marxa l’AVAH i que justament són possibles gracies a accions solidaries com aquesta.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *