La regidora Lucia Sánchez, número 2 a la llista d’Estimem Calella

Confirmada la incorporació de Lucia Sánchez, l’actual regidora d’Habitatge i Fires, a la candidatura d’Estimem Calella per a les municipals del 28M que encapçala Enric Gómez. El partit n’ha informat aquest matí en una publicació a les xarxes socials, amb la diferència que en aquest cas ha detallat que ocuparà el segon lloc de la llista electoral. No ho havia fet en els anuncis anteriors. En destaca el seu potencial, compromís amb la ciutat i professionalitat; i els seus coneixements en l’àmbit de l’urbanisme i l’habitatge, sector al qual ha dirigit la seva carrera a nivell particular com de treball a les institucions públiques.

Enric Gómez tindrà de número dos a la regidora Lucia Sánchez en la cursa per arribar a l’alcaldia de la ciutat. Es confirma la incorporació de la titular de les àrees d’Habitatge i Fires de l’Ajuntament, que el 2022 va entrar al Govern Municipal després de la reestructuració motivada per la renúncia de Montserrat Candini, que li va cedir la seva acta de regidora dins el grup municipal del PDeCAT.

Sánchez és arquitecta tècnica de professor i actualment treballa al Consell Comarcal del Maresme com a responsable dels Ajuts de Rehabilitació dels Fons Europeus Next Generation. També és la delegada del Col·legi d’Arquitectes Tècnics i Aparelladors del Maresme i és consellera delegada a l’empresa municipal Gestvia i al Patronat de la Fundació Hàbitat Solidari.

És llicènciada en Arquitectura Tècnics per la UPC, amb el postgrau de Construction Management, diploma de Gestió Energètica en Administracions Públiques i de Conflictes en l’Habitatge, a més d’altra formació relacionada amb les polítiques locals d’habitatge.

A l’hora de traçar-ne el perfil, Estimem Calella destaca que és una persona implicada i compromesa amb la millora de la ciutat. “Estem molt orgullosos de presentar-la, amb tot el seu potencial, compromís i professionalitat”, indica en la publicació que ha compartit a les xarxes socials.

Lucia Sánchez és l’última incorporació confirmada a la llista d’Estimem Calella, que encapçala Enric Gómez. En les últimes setmanes s’han anunciat els noms d’Aitor Puig, Txell Lasheras, Albert Clapés, Irene Vila, Vadó Itchart, Francesc Millán, Teresa Soler, Josep Puig, Cristian Ceballos, Susanna Bonilla, Vanessa Torras, Marc Sanz, Núria Grima i Josep Torrent.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. mateu ha dit:

    si algú tenia algun dubte que aixó es el continuisme de la Candini, ja en teniu un altra prova, estava pactat de feia temps
    va ser carreg de confiança de Candini, deunidó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *