Stay Homas esgota les entrades pel seu primer concert en 10 minuts

El grup del confinament, Stay Homas, ha anunciat el seu primer concert i han aconseguit exhaurir les entrades en 10 minuts. El grup que ha revolucionat les xarxes socials farà un concert el 31 de juliol a la Sala Apolo. Ho van anunciar ahir els tres integrants a través d’un directe a Instagram.

Stay Homas ha estat la banda que ha nascut en un terrat de Barcelona gràcies al confinament. El grup, format per tres companys de pis, en Klaus Stroink, en Rai Benet i en Guillem Boltó, es va crear a l’inici de la quarantena i ja suma gairebé 220.000 seguidors a Instagram.

Ahir durant el seu live setmanal a través d’Instagram van anunciar que farien el seu primer concert a la Sala Apolo el 31 de juliol. La sorpresa dels tres però va ser que en ple directe els van trucar per anunciar-los que les entrades s’havien esgotat en tan sols 10 minuts. De fet la pàgina de venda d’entrades es va arribar a bloquejar per la massiva demanda. Així ho anunciaven en directe els protagonistes.

I és que aquest nou grup no para de créixer com l’espuma. Van començar publicant una nova cançó diària gairebé sempre vinculada al virus. Les seves cançons compten amb la col·laboració de Judit Neddermann, Josep Montero (Oques Grasses), El Kanka i Nil Moliner, entre d’altres.

Els Stay Homas també han confirmat que ja han començat a gravar cançons per anar-les penjant a Spotify. Una demanda que els hi feien cada cop més seguidors, poder-los escoltar a través d’aquesta plataforma.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *