El Premi Ciutat de Calella es dedicarà a les víctimes de la Covid, voluntaris i personal sanitari

L’Ajuntament de Calella farà un reconeixement i un homenatge a les víctimes de la Covid-19 i a totes aquelles persones, voluntaris i sanitaris que han treballat per fer front a la pandèmia, dedicant-los el Premi Ciutat de Calella. En aquesta edició i de forma excepcional s’entregaran tres distincions: Premi Ciutat de Calella a la Memòria, Premi Ciutat de Calella a la Vida i Premi Ciutat de Calella a la Solidaritat. Es reformula així aquest guardó per atorgar-lo a tots els col·lectius que han treballat durant la crisi sanitària i a les persones que malauradament han perdut la vida.

La novena edició del guardó tindrà un to especial i diferent. Per l’alcaldessa, Montserrat Candini, aquesta edició servirà per poder fer un dol compartit i retre homenatge als col·lectius que han lluitat en primera línia i a les persones que han traspassat.

El to diferent especial i diferent servirà per homenatge als voluntaris, víctimes i evidentment al personal sanitari. La nostra voluntat és poder fer un dol compartit i fer un recorregut per tots aquests sentiments d’absències i buidors que ha representat la Covid. Estem acabant d’ultimar com ha de ser aquest homenatge però sense dubte serà molt emotiu. 

El reconeixement a les víctimes es concretarà amb el Premi Ciutat de Calella a la Memòria. Que servirà per homenatjar-los i fer un dol compartit.

El Premi Ciutat de Calella a la Solidaritat és un reconeixement a tots els voluntaris que amb el seu treball i el seu altruisme han dedicat el seu temps a ajudar a les persones que més ho han necessitat.
El Premi Ciutat de Calella a la Vida serà el reconeixement unànime de la societat cap a les persones que treballen en la sanitat – des de metges fins al personal de neteja – i que han lluitat en primera línia per salvar vides.

L’acte d’entrega es farà el dissabte 25 de juliol al Passeig Manuel Puigvert i els encarregats de recollir el premi seran persones que representin d’una manera especial cada col·lectiu.

El Passeig és l’espai més proper al mar i ho volíem fer al mar perquè simbolitza l’horitzó. Un horitzó que és esperança i malgrat les circumstàncies tan difícils que hem viscut. És una metàfora: l’horitzó, el camí que ens queda per recórrer, és el que simbolitza les esperances de futur de tota una ciutat.

Per primera vegada l’entrega del premi no es farà en una sala tancada, es farà a l’aire lliure amb limitacions d’aforament i se seguiran totes les mesures establertes per la Covid-19.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *