La CUP publica un vídeo per denunciar irregularitats en el servei de recollida de la brossa

En les imatges s’observa com es mouen bosses de colors diferents entre dos camions d’escombraries. No es mostra què hi ha a l’interior, però en el text que acompanya el video la CUP afirma que hi ha materials reciclats que s’acaben barrejant i compactant dins del camió que hi ha a la central de l’empresa. Pel moment no s’ha volgut facilitar més informació al respecte. Tampoc el Govern Municipal s’hi ha volgut pronunciar.

Aquesta és el primer document que el partit va anunciar que publicaria per provar que hi ha deficiències en el servei que presta la concessionària Urbaser. L’empresa ja va ser un objecte d’un expedient informatiu pel cas Las Vegas, que es va tancar havent acceptat les al·legacions que va presentar en la seva defensa i concloent que va actuar correctament.

Segons ha sabut Ràdio Calella TV, l’expedient relatiu a l’empresa hotelera sí s’ha acabat obrint i continua així a l’espera que es resolgui l’informe de descàrrec que ha presentat en contra de les acusacions per haver fet presumptament una mala selecció dels residus generats dins de l’establiment. Els fets van tenir lloc aquest passat estiu.

A tot això, l’Ajuntament de Calella té pendent l’encàrrec d’una auditoria sobre els serveis de recollida de la brossa i la neteja viària que estan concessionats a Urbaser. Així ho va resoldre el Ple Municipal el passat mes de novembre. El procés d’avaluació ha de permetre determinar si l’empresa està complint amb els seus compromisos contractuals i els presta amb la qualitat exigida. Totes les forces polítiques municipals van posar-se d’acord en contractar els serveis d’una auditora externa a l’Ajuntament. Hores d’ara no es té constància que s’hagi formalitzat l’encàrrec.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *