L’ATSOC tornarà a pujar l’escenari per celebrar la nit dels museus

L’ATSOC està preparant fins a 20 actuacions dividides en dos passis per commemorar el dia Internacional dels Museus. Una efemèride que Calella va començar a celebrar el passat cap de setmana i que finalitzarà dissabte al pati del Museu-Arxiu amb l’actuació de l’ATSOC. Serà un repertori de peces musicals cantades i ballades emmarcades en el gènere del teatre musical i la música popular dels darrers 50 anys interpretades per 20 socis de l’entitat.

En concret es faran dos passis de 50 minuts. El primer serà a les 18.30 h i el segon a les 20 h al pati del Museu-Arxiu. El president de l’ATSOC, Josep Grima, ha celebrat poder continuar amb la ja tradicional representació teatral que fan cada any coincidint amb la nit dels museus.

Per nosaltres aquesta nit és una nit molt especial. Portem anys col·laborant i ens agrada molt. Portem una proposta continuista i de recuperar el que l’any passat no vam poder fer. Pujarem als socis a l’escenari i farem actuacions amb totes les mesures evidentment de seguretat.

Grima també ha destacat que els dos passis seran completament diferents, amb un repertori de cançons actuals però també de grans hits musicals del passat. Les entrades ja estan esgotades, però han anunciat que tothom podrà gaudir de l’espectacle a través de la retransmissió en directe que faran a les seves xarxes socials.

Tenim plantejades 20 actuacions perquè tenim pràcticament 20 artistes que pujaran a l’escenari. Som tants que farem dos passis completament diferents i ens fa encara més il·lusió.

Amb tot, el president de l’ATSOC s’ha mostrat molt il·lusionat de poder tornar a pujar sobre els escenaris.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *