Toni Morral, nou delegat del Govern a Barcelona

Traspàs de poder de Juli Fernàndez a Toni Morral com a delegat del Govern

El Govern de la Generalitat ha nomenat Toni Morral com a nou delegat territorial a Barcelona i ahir es va celebrar l’acte de traspàs de competències amb el seu antecessor en el càrrec, Juli Feràndez. Morral és exalcalde de Cerdanyola del Vallès i exdiputat al Parlament, membre actual de la direcció de JxCat. Durant l’acte de traspàs, va dir que la seva prioritat serà “acostar la gestió del Govern al territori per servir als ciutadans i ciutadanes, a més de captar les inquietuds i necessitats dels municipis per tal que puguin ser ateses per l’executiu”.

Durant l’acte de relleu a la seu de la delegació a Barcelona, Toni Morral es va comprometre a “buscar la màxima eficiència, evitant que se solapin les gestions entre administracions i respectant sempre la sobirania municipal”.

La Delegació Territorial del Govern de la Generalitat a Barcelona engloba 127 municipis de les comarques del Barcelonès, Baix Llobregat, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Maresme. Els delegats i delegades s’encarreguen de representar al Govern a la demarcació i coordinen les activitats dels serveis territorials dels diferents departaments. També fan seguiment de l’execució dels plans i programes interdepartamentals i són l’autoritat en matèria de seguretat. També els corresponen totes les funcions que la normativa vigent els atribueix en l’àmbit de joc i espectacles (règim sancionador), protecció civil, així com trànsit i seguretat pública, participant en les Juntes Locals de Seguretat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *