La sisena Temporada Lírica Ciutat de Calella 2017 tindrà òpera, bandes sonores, valsos i polques

Muntatge de "Cavalleria Rusticana" a Rússia
Muntatge de "Cavalleria Rusticana" a Rússia

El Cor Harmonia Calella representarà l’òpera escenificada “Cavalleria Rusticana” de Pietro Mascagni en la inauguració del cicle líric, organitzat conjuntament amb l’Ajuntament de Calella i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

De Cavalleria Rusticana se’n faran dues funcions, el 7 i el 9 de juliol, al Teatre de la Sala Mozart, amb l’objectiu de cobrir les 1.000 disponibles en els dos dies.

El director de la Coral Harmonia, Albert Deprius, ha comentat que l’obra és tot un repte, que els fa especial il·lusió posar-a en escena, per tot el que suposa aquest fet: “Ens fa il·lusió perque és una òpera intensa, difícil i complicada, sobretot pels tres rols principals, soprano, tenor i baríton. I el cor té molta participació i hi han parts molt difícils. I que sigui difícil ens agrada pel repte no del dia de la funció -que és quan et desfogues- sinó per tota la preparació i els assajos intensos que estem fent des del 15 de gener. Això és el que ens fa molt feliços“.

Les entrades aniran dels 15 als 30 euros, un preu que Albert Deprius considera adequats a totes les butxaques. “Són més que assequibles. Estem oferint una òpera a l’any i no pas sis -llavors si que s’ho podria plantejar algú que les vulgués seguir totes-. Però és una funció sola  i creiem que 30 euros es podrien pagar, i si no hi ha 25€, 20€ i 15€. No crec que hi hagi cap calellenc ni maresmenc ni cap català -perquè ve gent de Tàrrega o Sabadell- perquè segueixen l’òpera allà on se’n fa, ja que a Catalunya es fa molt poca òpera.

Deprius considera que després del Liceu de Barcelona, i Amics de l’Òpera de Sabadell, hi ha la programació de la temporada lírica de Calella, i això l’ha convertit en un certamen plenament consolidat ja a la ciutat i al país.

La programació de la Temporada Lírica s’allargarà fins a finals d’any. El dia 28 de juliol es farà una Notte d’Opera dins la programació de les NEC al pati de l’Escola Pia. Per Festa Major interpretaran l’espectacle Tarda a Hollywood amb bandes sonores de grans títols de la història del cinema. La temporada acabarà amb la segona edició del Concert de Cap d’Any,  amb un repertori de valsos i polques i la popular Marxa Radetzky.

El director del Cor Hamornia, Albert Deprius, n’ha donat tots els detalls en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV, que podeu escoltar a continuació.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat