Torna la festa de Cap d’Any a la Fàbrica Llobet-Guri

Imatge d’arxiu

Certificat Covid a l’entrada, mascareta obligatòria dins de la sala i desinfecció dels espais comuns cada mitja hora són algunes de les mesures de seguretat que hi haurà a La Festa de l’Any que es farà la nit del 31 de desembre a la Fàbrica Llobet-Guri per donar la benvinguda al 2022. Aquest dimecres es posaran a la venda les entrades al portal entrapolis.com al preu de 25 euros i es preveu que, de cara a la setmana vinent, també es puguin comprar en establiments de la ciutat col·laboradors. L’organització prepara la celebració del canvi d’any amb moltes ganes i il·lusió, amb un ull pendent de les decisions que pugui prendre el Govern de la Generalitat relatives al sector de l’oci nocturn.

La festa de cap d’any  començarà a la una de la matinada, a no ser que el Procicat modifiqui els horaris d’activitat de l’oci nocturn per l’evolució de la pandèmia. Amb la incertesa del que pugui passar en les pròximes setmanes, l’organització ha previst el protocol de seguretat que se seguirà dins la Fàbrica Llobet-Guri: certificat Covid a l’entrada; sectorització dels espais per evitar aglomeracions, sobretot a la zona del bar; mascareta obligatòria i personal destinat a recordar-ho als assistents; desinfecció constant d’espais com els lavabos, que n’hi haurà més que en les últimes edicions; i activació del sistema de renovació d’aire.

Josep Grima, que n’és coorganitzador, explica que encara no s’ha tancat l’aforament, que en cap cas superarà el topall màxim de 1.200 persones. Assegura que aquest és un aspecte que decidiran en funció de la seguretat de l’espai, que és la seva prioritat.

No volem anar a màxims d’aforament, sinó de seguretat. Per tant, estem acabant de fer un estudi per determinar la distribució de la sala, però insisteixo que no volem veure les escenes que s’han produït en l’àmbit de l’oci nocturn.

L’organització treballa amb la determinació que sigui la festa més segura i la més lliure de qualsevol expressió de violència, especialment la masclista.

Hi haurà música amb els millors dj’s de la comarca, cotilló i servei de bar. La Festa de l’Any ho vol ser també de tothom, per a tots els públics a partir dels 16 anys.

És una festa oberta a tothom que tingui ganes de passar una bona estona i de bon rotllo. Esperem que serveixi per tancar el 2021 i entrar al 2022 de la millor manera. Penso que la gent i Calella se la mereix més que mai.

Les entrades es posen a la venda aquest dimecres al portal entrapolis.com al preu de 25 euros, que inclou l’accés a la festa, dues consumicions i cotilló per celebrar el canvi d’any. L’organització anirà anunciant les novetats a través dels seus perfils a les xarxes socials.

L’organització de la festa, adjudicada per concurs públic

Josep Grima va ser notícia fa unes setmanes per afirmar que el Tren dels Reis no se celebrarà aquest 2021 per motius polítics. Concretament, per la seva implicació en el projecte de Junts per Catalunya a Calella.

Ell, juntament amb una empresa especialitzada en la sonorització, il·luminació i serveis a l’espectacle, són els encarregats d’organitzar la festa de Cap d’Any de Calella. La seva proposta ha resultat guanyadora del concurs públic que va convocar l’Ajuntament de Calella per l’ús temporal de la Fàbrica Llobet-Guri, al que s’hi han pogut presentar d’altres candidates. Grima assegura que han fet una aposta valenta, també a nivell d’inversió.

En aquest sentit, deslliga una situació de l’altra. De fet, deixa enlaire el que hauria pogut passar si la decisió l’haguessin pres els representants municipals.

A mi no se m’ha fet cap favor ni se m’ha compensat per res, sinó que senzillament ha sortit a concurs públic i nosaltres hi hem apostat (…) Si la festa no s’hagués feta així, sinó que s’hagués mantingut l’antic procediment a dit, possiblement no la faria. Ho desconec.

Grima es reafirma en la crítica per la decisió del Govern Municipal de cancel·lar el Tren dels Reis malgrat que, segons manté, hi havia el compromís per part de l’alcaldessa de celebrar-ne una segona edició aquest Nadal.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *