Dificultats per renovar el pubillatge

Perilla la continuïtat de la figura d’Hereuet com a membre del Pubillatge de Calella. A només quatre dies perquè es faci l’acte de comiat dels actuals representants i la proclamació dels nous, dins els actes de la Festa Major de la Minerva, hi ha candidats a Pubilla, Hereu i Pubilleta, però no a l’altre títol infantil que ara ostenta Miquel Coll. Fins a l’últim moment s’acceptaran propostes.

Adela Castellà, presidenta del Pubillatge de Calella, no perd l’esperança i crida als nens d’entre 8 i 12 anys a fer un cop de cap i a presentar candidatura per viure una experiència única, fent noves amistats i recorrent tot Catalunya portant el nom i sent ambaixadors de Calella.

Estem oberts a rebre candidatures fins l’últim moment. Si algú s’ho ha estat rumiant, però no s’acabava de decidir i ho fa ara, que no pateixi. Que ens ho digui. Clarament hi sortirem guanyant tots: ell perquè viurà una molt bona experiència, i nosaltres, perquè ens farà il·lusió tornar a tenir tots els títols.

L’acte de comiat dels representants del Pubillatge de Calella i proclamació dels nous es farà aquest dissabte 24 de setembre a la Plaça de l’Església (19h). Serà un dia molt especial per a la Clàudia Mateo i en Jordi Pascual, els actuals Pubilla i Hereu de Calella; per al Pau Bou, el Fadrí; i els dos representants del Pubillatge infantil, Paula Rejano i Miquel Coll, Pubilleta i Hereuet.

Passaran la banda i el faixí corresponent als que siguin escollits entre els candidats que s’han presentat. No se n’ha volgut avançar oficialment el nom, però sí que tots han estat proposats per Companys i Simpatitzants de Plaça Catalunya.

Aquesta vegada, els Companys i Simpatitzants de la Plaça Catalunya han presentat els tres candidats al títol (…) Volem guardar el nom de les persones candidates perquè sigui una sorpresa, desvetllar la incògnita el mateix dia de la proclamació, i que se n’encarregui l’alcalde de donar-ho a conèixer.

La renovació del pubillatge és un dels actes que s’emmarquen en la programació de la Festa Major de la Minerva.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *