Pati obert a La Minerva durant els caps de setmana

Primer cap de setmana d’activitats al pati de l’escola La Minerva, dinamitzades per un grup de monitors contractats pel Consell Comarcal del Maresme en el marc del programa Temps de Cures, al qual s’hi ha acollit l’Ajuntament de Calella. La iniciativa combina l’esport i la creació artística, amb activitats que s’han pautat pels pròxims dissabtes i diumenges fins a principis del mes d’abril. Amb tot, s’ha previst que hi hagi un espai dins les instal·lacions educatives perquè els usuaris puguin reunir-se i decidir a què volen dedicar aquest temps. La proposta està pensada per a infants i joves de fins a 16 anys i és d’accés lliure i gratuït. Se n’ha fet difusió a les escoles i també a través de l’Espai Jove i per xarxes socials.

Futbol sala al matí i tarda de micro coreografies. Aquesta ha estat la proposta d’activitats al pati de l’escola La Minerva durant el primer cap de setmana del projecte Temps de cures que ha arribat a Calella de la mà del Consell Comarcal del Maresme.

Així, i fins a principis d’abril, cada dissabte i cada diumenge s’obrirà l’equipament perquè els infants i joves de fins a 16 anys puguin acudir-hi i compartir un espai de lleure. S’ha dissenyat una taula amb les propostes que dinamitzaran l’equip de monitors, tot i que hi ha l’opció de participar-hi de forma lliure, tal com ha explicat la tinent d’Alcaldia d’Educació de l’Ajuntament de Calella, Montserrat Mateu.

També hi ha la possibilitat de qui vulgui anar-hi per trobar-se amb els amics, també poden fer ús del pati sense haver de participar en les activitats organitzades. L’important és que hi haurà tres monitors a la cura de les actrivitats dinamitzades i les que no.

Per aquest pròxim cap de setmana del cap de setmana de l’11 i 12 de març, es combinarà el bàsquet durant el matí i activitats artístiques, en general, durant la tarda. Les següents seran:
18 i 19 de març: voleibol (matí) i improshow (tarda)
25 i 26 de març: “pitxi” (matí) i circuit de patinatge (tarda)
1 i 2 d’abril: torneig multiesports (matí) joc “lloc i joc de rols ocults (tarda)

La tinent d’Alcaldia d’Educació posa de relleu que la iniciativa permet treballar altres valors indissociables a l’esport i la creativitat:

Volem que sigui un espai de lleure i de trobada, on es reforcin els valors del treball en equip i de cohesió comunitària.

La posada a la pràctica de Temps de cures a Calella es prova primerament al pati La Minerva, amb la idea que, en funció de l’acollida i els recursos de què es disposin, es pugui exportar a altres equipaments i espais de la ciutat.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *