Activitats infantils, cercavila de timbalers, sopar popular i música, a la revetlla dels Udols de Foc

Tot a punt per la celebració de la revetlla d’estiu de la Colla Udols de Foc que aquest dissabte 20 d’agost faran al Passeig de Manuel Puigvert. És la primera que fan després de la pandèmia i com no podria ser d’una altra manera, l’estant preparant amb molta il·lusió.

La Lídia Riera és membre de la Colla Udols de Foc.

Per fi i com totes les revetlles que s’estan celebrant al passeig, nosaltres també ens hi sumem. Nosaltres abans de la revetlla fem activitats infantils, sempre ho hem fet així i aquest any ho mantenim. Tenim preparades activitats per a diferents edats i començaran a les 18h. A les 19h farem una cercavila de timbalers que anirà des de la Plaça del Primer d’Octubre, passarà per Sant Joan, carrer Església, Sant Pere i llavors ja anirem cap al passeig, al monument a la Sardana. Un cop hagin arribat els timbalers farem el raval infantil, com hem fet sempre.

El raval infantil és un dels moments més esperats pels més petits de la colla que forca en mà i al ritme del so dels timbals, fan un circuit adaptat a ells, com si fossin uns autèntics diables.

Els nens agafen una forca, els hi posem una bengala i un barret, i fan un circuit com si fossin diables mentre els timbalers van tocant. Ho fem tot nosaltres. A la tarda ens dividim, uns quants es queden preparant la revetlla i amb jocs del passeig, i uns quants timbalers se’n van a fer el recorregut aquest.

Com en totes les revetlles que es fan al Passeig de Manuel Puigvert no hi faltarà el sopar popular a preus populars i la música en directe que en aquesta ocasió anirà a càrrec del duet Desenchufados. La festa acabarà amb música de dj.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *