El NEC de dissabte proposa un doble repertori de peces clàssiques i contemporànies, al Far

foto_concert_20220818

El festival NEC proposa un doble concert de cara a aquest dissabte. El primer a pujar a l’escenari del Far serà el pianista Carles Díaz que oferirà un repertori clàssic amb obres de Chopin, Schumann, Brahms i Debussy.

D’arrels calellenques, el músic viu actualment a Munic on cursa estudis superiors de piano. Díaz ha vingut expressament pel concert de dissabte.

Són bàsicament tres obres i l’obra central és La fantasia de Schuman. El repertori està relacionat perquè hi ha motius sobre la nit, tot són temes molt romàntics que ens aboquen a aquest ambient nocturn, del mar, de l’aigua. Queda molt bé a l’espai en el que ens trobarem. Jo sóc de Badalona però la meva família per part de la meva àvia ve de Calella. El meu pare i la meva àvia són nascuts a Calella.

Els segons ha actuar seran el duet format per la calellenca Núria Grima i el també pianista Luís Relucio, que tocaran algunes de les cançons més conegudes del segle XX.

Oferim un repertori molt variat. Bandes sonores de pel·lícules, temes dels anys 80, temes actuals, de pop i de rock; també algun tema espanyol i català. Molt variat i l’hem triat amb molta cura perquè teníem un repertori fet de Blanes i dèiem, farem més o menys el que vam fer i no, hem variat força. Crec que agradarà molt.

I es que Grima i Relucio es van conèixer tocant a Blanes, concretament al Club de Vela de la població i des del primer moment les sensacions van ser molt bones. D’aquí que s’hagin animat a pujar junts a l’escenari de Far per oferir-nos un repertori diferent i molt variat, que han preparat amb molta il·lusió.

No, no és la primera vegada que ens trobem. Fa més d’un any vam trobar-nos per fer un concert d’homenatge als sanitaris, a Blanes, però de fet ens vam conèixer abans al Club de Vela de Blanes on tots dos hi tocàvem. Vam quedar un dia per tocar i hi va haver molt bones sensacions; vam connectar molt bé musicalment i llavors va sortir l’oportunitat de fer un concert al teatre de Blanes per homenatjar els sanitaris, just després de la pandèmia, i el vam fer i ens vam sentir molt bé i vam pensar que ho havíem de repetir. Estem preparant el concert del Far que ens fa moltíssima il·lusió.

Les entrades van dels 12 als 15€ i com és habitual es poden comprar al portal www.entrapolis.com. Recordeu que per pujar al Far hi ha un servei de transport gratuït amb el Carrilet, que a les 20.30 i a les 21h surt des de la parada de l’Oficina de Turisme. La primera actuació començarà a les 21.30h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *