Actualització casos Covid a l’Hospital de Calella

Dades actualitzades de la incidència Covid als centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. En la darrera setmana, a l’hospital Sant Jaume de Calella s’han registrat 14 nous ingressos per la malaltia i s’han donat 23 altes, cinc de les quals són pacients que ja han negativitzat, però que continuen al centre ingressats, dos són trasllats a un altre centre sanitari. En els últims 7 dies, no s’ha produït cap defunció. Ara mateix, hi ha 8 llits ocupats per pacients amb positiu de Covid, 9 menys que divendres passat.

En la darrera setmana a l‘Hospital de Blanes s’han comptabilitzat 14 ingressos i 10 altes, amb 15 pacients atesos per la malaltia.

Tenint en compte tots els centres de la Corporació, actualment hi ha 14 professionals positius i en aïllament per la Covid.

Quant a les dades epidemiològiques locals, i segons reporta el grup de recerca BIOCOMSC de la UPC, en els últims 7 dies s’han diagnosticat a Calella 26 nous contagis, que deixa l’acumulat quinzenal en 45. La incidència acumulada per cada 100.000 habitants se situa en els 204,52 punts i l’índex de risc es troba en un llindar molt alt, en els 294,11. La pandèmia continua en fase expansiva amb una rt d’1,44.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *