Ganxetada popular i solidària per La Capsa dels Records

Calella Artesana col·laborarà amb l’associació que treballa per la visibilització de dol perinatal, La Capsa dels Records, teixint les decoracions que es poden trobar a l’interior de la capseta que s’entrega als pares que han patit la mort del seu nadó abans del naixement. Ho faran amb una ganxetada popular organitzada per aquest dissabte on teixiran cors i estrelles que s’enviaran a l’entitat benèfica.

L’Associació La Capsa dels Records, associació sense afany de lucre, vol donar visibilitat al dol conegut com a Dol Perinatal i Gestacional, també anomenat “dol silenciat”. Per fer-ho dur a terme moltes activitats, entre elles, l’entrega de capses a 30 hospitals de tota Catalunya que ajuden tant al personal sanitari com a les famílies que les reben. Aquestes capses sorgeixen de la necessitat, després d’una pèrdua, de generar records dels fills que no arriben a viure ja sigui al llarg de l’embaràs com al cap de poques hores de néixer. Unes capses amb les quals col·laborarà Calella Artesana teixint part del seu contingut en una ganxetada popular organitzada per aquest dissabte. Margarita Manzano és la presidenta de l’entitat.

Aquesta associació el que fa és preparar una capseta per totes aquestes famílies que han tingut una pèrdua abans de néixer la criatura. En aquest cas teixirem el material que va dins la capseta i farem cors i estrelles.

La ganxetada popular es farà aquest dissabte al Passeig Manuel Puigvert, prop del sortidor. Manzano explica que només caldrà portar-hi ganes i il·lusió, perquè tot el material el posen elles. A més, pot participar gent de tots els nivells: tant els que teixeixen habitualment, com els que no en saben.

Pot venir tothom qui vulgui. És una activitat constructiva, creativa… Si tens ganes de passar-t’ho bé vine. Si ens saps perfecte i si no, nosaltres ensenyarem a qui vulgui aprendre a teixir.

Les inscripcions es poden fer enviant un Whatsapp al mòbil de l’entitat (623 58 84 10). La trobada començarà a les 17 h i preveuen que acabi a les 20 h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *