Natàlia Costa, nova Síndica Municipal

Natàlia Costa és la nova defensora dels ciutadans de Calella pels pròxims cinc anys. La seva candidatura va ser l’escollida pel Consell Municipal de Convivència i Participació i ahir va ser ratificada per unanimitat de totes les forces del Ple Municipal. Govern i oposició van avalar el seu nomenament i li van expressar el seu suport en favor de la feina que se li ha encarregat i que desenvoluparà de forma totalment altruista.

Presentant candidatura, Costa assumeix el compromís de dedicar-se a defensar els drets dels ciutadans de l’administració. Tindrà despatx a Can Saleta on atendrà de forma presencial un dia a la setmana, amb dia i hora encara per concretar. Natàlia Costa està molt vinculada al món animalista, gestiona dues colònies de gats a Calella i participa d’una entitat sense ànim de lucre dedicada al rescat i acollida d’animals abandonats. En una entrevista al programa La Ciutat, va explicar que es presentava amb ganes i il·lusió per ajudar a les persones que sovint tenen dificultats per relacionar-se amb l’administració local. Per la seva formació, ella té coneixements jurídics i de funcionament dels organismes jurídics que vol posar a disposició de tots els veïns i veïnes.

El Ple Municipal va nomenar-la i l’alcalde, Marc Buch, anunciava que els propers dies es farà un acte on Costa prendrà possessió del càrrec.

Desitjar-li molts encerts,dir-li que intentarem facilitar-li al màxim la seva feina i estarem tot el plenari a la seva disposició. Aviat farem un acte de nomenament per donar més entitat a càrrec i que tothom la pugui conèixer.

La resta de forces polítiques també van aprofitar l’ocasió per felicitar-la i desitjar-li molta sort i encerts en aquesta nova etapa. També va haver-hi paraules d’agraïment cap a Òscar Fruitós, l’altre candidat que va postular per a la sindicatura.

Guillermo Gomis, regidor de Ciutadans.

Desitjar-li molta sort, i dir-li que estem a la seva disposició pel que necessiti

Núria Freixas, regidora de la CUP.

Nosaltres voldríem desitjar-li sort i paciència. És un càrrec difícil com va comentar l’antic síndic amb totes les dificultats que s’havia trobat. De fet, nosaltres com a CUP Calella també ens hem trobat amb moltes dificultats i hem hagut d’anar per la via del GAIP.

Sebastian Tejada, portaveu de Calella en Comú.

Votarem favorablement a la proposta. Volem aprofitar també per agrair al senyor Òscar Fruitós la seva candidatura, ho hauria fet molt bé. Desitja també molta sort a la nova síndica en aquesta tasca tan complexa.

Xavier Ponsdomènech, portaveu d’Esquerra.

Ens sumem a la felicitació a la nova síndica. També agrair a l’Òscar Fruitós haver estat partícip del procés. Malgrat pors que teníem que pogués cada desert, hem vist que encara hi ha gent involucrada. També dir-li a la senyora Costa que té Esquerra al seu costat pel que pugui necessitar.

Costa serà la tercera persona que assumeix aquest càrrec d’intermediació i de defensa dels drets de la ciutadania davant de l’administració local d’ençà de la seva creació, l’any 2018.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *