Els centres educatius públics de Calella celebren “l’English Day”

Celebració de l'English Day l'any 2017.
Celebració de l'English Day l'any 2017.

La Fàbrica Llobet-Guri acollirà demà els actes de “l’English Day”, una jornada que té per objectiu fomentar la pràctica de la llengua anglesa. Hi participaran l’escola Salicrú, La Minerva i l’institut Bisbe Sivilla i també hi ha prevista la col·laboració de l’Escola Oficial d’Idiomes de Calella.

L’English Day és una iniciativa del Servei Educatiu de l’Alt Maresme que està organitzat des de les escoles que hi participen. Sandra Gay, una de les professionals del Servei Educatiu de l’Alt Maresme, ha explicat en què consistirà aquesta jornada.

Aquest English Day és el segon any que es celebra. Està organitzat des dels centres públics dels municipis de Calella, on hi participen l’escola Doctor Carles Salicrú, escola La Minerva i institut Bisbe Sivilla. Consisteix en que els alumnes al llarg del curs han anat preparant diverses actuacions, amb la temàtica d’anglès, i és una posada en comú d’aquesta feina que s’ha fet en el centre. Obres de teatre, hi ha musicals també, l’any passat van fer alguna activitat interactiva amb el públic. Els mateixos alumnes del centre, que són els alumnes de 6è de primària en el cas de les escoles i en l’insitut, de 1r d’ESO, són ells les mateixes persones que formen el públic. És un intercanvi adreçat als alumnes, però evidentment el professorat hi té també una part indispensable.

L’English Day tindrà lloc demà, de 9 h a 12 h, a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet Guri. Igual que la primera edició, serà de caràcter intern, però no es descarta obrir-ho al públic de cara a futures edicions.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Sandra Gay, professional del Servei Educatiu de l’Alt Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat