Agenda Barraques: Buhos para dissabte a Calella en el final de la seva gira estiuenca

El rock festiu de Buhos obrirà l’última nit de Barraques de Festa Major, aquest dissabte 24 de setembre. La formació del Baix Penedès enfila la recta final de la gira estiuenca amb la que estan celebrant 15 anys de trajectòria. Hi van posar el peu just després d’estrenar el senzill “Es demasiado”, cantat en castellà i que navega pels ritmes pop amb música electrònica i fins i tot cúmbia.

Buhos, un dels grups més populars de l’escena musical festiva catalana, actuarà per primera vegada a Calella per tancar les festes de La Minerva. Serà aquest dissabte 24 de setembre, a l’envelat de la platja, amb entrada gratuïta.

Encapçalats per Guillem Solé i Jaume Nin, Buhos va publicar el seu primer disc de llarga durada, Rebelión en la plaza, l’any 2007 i des de llavors, la seva carrera ha sigut ascendent, arribant al punt àlgid amb Volcans, que va arribar a disc d’or.

El novembre del 2020 van publicar el seu vuitè treball discogràfic, El dia de la victòria, pel qual van treballar amb el calellenc Ernest Vila, que es va encarregar de realitzar el videoclip del senzill amb el mateix nom. calella és una de les ciutats on porten la gira d’estiu amb què els de Calafell celebren el seu quinzè aniversari dalt dels escenaris.

El final de festa de La Minerva 22 el posaran la mítica Orquestra Girasol i un show esbojarrat i divertit Drag Queens Party. Tot plegat començarà a les 23h i l’entrada serà gratuïta.

Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un dels pares o tutors legals, o d’una persona autoritzada presentant el document que es pot descarregar clicant aquí.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.