Ja hi ha data per a l’inici de les obres a la Riera Capaspre

El contracte entre l’Ajuntament de Calella i l’empresa adjudicatària del projecte de perllongació del cobriment de la Riera Capaspre, Artífex Infraestructuras, estableix que les obres començaran el 3 d’octubre i s’allargaran durant un termini màxim de 6 mesos. Si no hi ha cap contratemps que ho impedeixi, el nou tram cobert es podrà estrenar a principis del mes d’abril del 2023. La inversió prevista és de 700.000 euros, finançada en part per la Diputació de Barcelona.

Fixat el calendari per a l’execució de la segona fase del cobriment de la Riera Capaspre perquè arribi fins al carrer Ramon i Cajal, a tocar de la rotona del nou Mercadona. Es col·locaran calaixos de formigó en un tram de 100 metres lineals, que es guanyaran d’espai públic on s’hi habilitarà un vial de circulació central amb places d’aparcaments a banda i banda.

L’obra no es completarà l’actuació amb la mateixa urbanització superficial que hi ha a la part baixa, que es deixa per una fase posterior.

A requeriment de l’ACA, el projecte inclou que prèviament es retiri la pila de formigó que subjecta la rotonda de la carretera N-II perquè no hi hagi cap obstacle quan circuli l’aigua.

Els treballs que començaran el 3 d’octubre tindran una durada màxima de 6 mesos, segons consta en el contracte d’ajudicació. El calendari s’ha fixat així per tal d’interferir mínimament en el desenvolupament de la temporada turística. De fet, les màquines es posaran a treballar un cop celebrat el triatló internacional IRONMAN Barcelona.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *