Agenda Esportiva, la UEH Calella busca la primera victòria fora de casa

La Unió Esportiva Handbol Calella després de perdre a la pista de la Coope, torna a jugar a fora amb la clara intenció de sumar els punts lluny del Parc Dalmau. Els de Toni Guijarro jugaran el dissabte a les 19:05h a la pista de la Salle.

El Club de Futbol Calella intentarà sumar la segona victòria a la lliga al camp del Pastrana. El partit es disputarà dissabte a les 20:00h.

Els nois del Termotur del Club Tennis Taula Calella jugaran dissabte a les 16:00h a la pista del Borges.
Les noies del Suris, aquest cap de setmana, tornaran a jugar a casa. Les seves rivals seran les del Leka Enea d’Irun. El partit es disputarà diumenge a les 11:00h.

El Club Fundació Creu Groga de Waterpolo disputarà el segon partit de lliga a la piscina del CN Hospitalet dissabte a les 18:00h. Els de Dani Roma volen seguir imbatuts a la lliga.

Els nois del sènior del CB Calella, després de derrotar al líder la setmana passada, volen seguir la mateixa línia i aconseguir un nou triomf contra la Bisbal dissabte a les 19:30h al pavelló del Parc Dalmau.
Les noies del CB Calella es volen refer de la derrota de la setmana passada guanyant aquest diumenge a les 19:45 al AECAM. Partit que es disputarà al pavelló del Parc Dalmau.

Aquest dissabte a partir de les 16:00h a Tordera es disputarà la tercera jornada de lliga de Bitlles Catalanes amb la participació de Barri de Pequin, Calella Marxa, El Far i Torretes.

Els equips cadet i juvenil de l’Escola Pia de Volei s’enfrontaran dissabte a Calella al CV Blanes. Els partits començaran a les 18:00h.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *