260 inscrits a les marxes de resistència La Llopa i La Llopa Petita que es disputen diumenge

La sisena edició de la marxa de resistència La Llopa, que organitza Calella-Marxa, tindrà més participació que l’any passat. Fins a 153 inscrits per a la prova de 54 quilòmetres de distància que es disputarà aquest diumenge, amb sortida des del Passeig Manuel Puigvert i que passarà per Les Torretes i el Far i els paratges naturals més importants del Montnegre. En paral·lel, es celebrarà la Llopa Petita que suma cinc edicions i ofereix un recorregut més reduït, de 34 quilòmetres, però igualment atractiu.

153 participants a la Llopa i 97 a la Llopa Petita, les dues marxes de resistència que es disputaran aquest diumenge 27 d’octubre, amb sortida i arribada al Passeig Manuel Puigvert.

La xifra, que creix respecte l’última edició, ha estat molt ben valorada per part de l’organització, que reconeix que les previsions meteorològiques que indiquen un cap de setmana assolellat també hi han ajudat. Així ho ha afirmat Lluís Barri en declaracions a Ràdio Calella TV.

El fet que pràcticament se sàpiga que farà un sol espaterrant és molt positiu i segur que ha ajudat a pujar les inscripcions. De totes maneres, l’any passat va ploure i la gent també en va sortir molt contenta.

La majoria dels participats són de fora comarca. Gràcies a les marxes, tindran l’oportunitat de descobrir els atractius de l’entorn natural de Calella. Els circuits no s’han modificat respecte l’any passat.

Es passa per Hortsavinyà, Sant Martí i Maria del Montnegre. Són paisatges bonics amb una natura diferent pels que venen de fora. Aquí hi ha molt d’arbre i molt verd, que val la pena conèixer per la gent que no hi ha passat.

Calella-Marxa desplega tots els seus recursos per a l’organització d’aquesta cita, que forma part del Calendari de Caminades de Resistència de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya. És per això que Barri ha volgut posar de relleu la funció dels voluntaris que vetllaran perquè els participants gaudeixin d’una molt bona experiència.

Posem 7 avituallaments, tenim els equips de marcatge amb 8 persones que posen cintes al recorregut; i els escombres, 8 persones que es reparteixen el territori i tanquen la cursa i desencinten per no malmetre l’entorn. També tenim gent a l’arribada. Voluntaris se’n necessiten molt, però els trobem!

Es calcula que el primer participant de la Llopa Petita creuarà la línia d’arribada aproximadament a les 11.40h; una hora abans del guanyador de la marxa amb el recorregut de 54 quilòmetres. S’anima a tots els calellencs a acudir al Passeig Manuel Puigvert per donar la benvinguda amb aplaudiments a tots els participants.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.