El Govern Municipal proposa incrementar les ordenances fiscals per quadrar el pressupost del 2020

Imatge d'arxiu

L’executiu de Montserrat Candini portarà a aprovació del Ple Municipal, dimarts vinent en sessió extraordinària, la modificació de les ordenances fiscals per al 2020. Impostos i taxes que es plantegen revisar a l’alça per obtenir els ingressos que permetin quadrar els comptes del proper exercici. Segons ha pogut saber Ràdio Calella TV, el Govern ha xifrat en poc més de mig milió d’euros -503.750 euros- la injecció necessària per cobrir les previsions d’augments del capítol de personal i de despeses generals; i que alhora permetin afrontar les obligacions pressupostàries derivades de l’aplicació dels resultats de la valoració de llocs de treball del personal municipal. Aquesta es vol fer efectiva en tres anualitats, i la primera ascendeix als 175.000 euros.

La proposta de l’executiu de Junts per Calella i PSC per cobrir l’augment de les partides de personal i despeses previstes per al 2020, i quadrar el pressupost, passa per tocar els impostos més generalistes -contribució, IAE, plusvàlua i l’ICIO- i en un percentatge del 5,3% de mitjana.

Aquest és un dels assumptes que es portaran a aprovació del Ple Municipal en la sessió extraordinària que s’ha convocat per dimarts 29 d’octubre (18.30h).

El projecte de l’Aldi torna al Ple Municipal

L’ordre del dia de la sessió extraordinària de dimarts vinent inclou un segon i últim punt relatiu al conveni subscrit entre l’Ajuntament de Calella i l’empresa Aldi per a l’obertura del supermercat als terrenys del pàrquing Hospital 2.

El Govern Municipal trasllada al plenari la proposta perquè es desestimin les dues al·legacions que s’han presentat en contra del projecte. Una de l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial i l’altra, signada pel regidor de Calella en Comú, Sebastián Tejada. En cas que tiri endavant, el conveni quedaria aprovat definitivament i el projecte obtindria el vist-i-plau per a la seva execució.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.