Agenda esportiva. Última jornada de l’any

Calella Marxa Torreres líder, Barri de Pequin segon classificat i Calella Marxa el Far en quarta posició, afronten la darrera jornada de lliga de Bitlles Catalanes que es disputarà a Fogars de la Selva.

El CF Calella després d’assolir la victòria al camp del Vilassar de Dalt, aquest diumenge vol sumar els tres punts contra el Llavaneres, per seguir pujant a la classificació i sortir de la part baixa de la taula. El partit es diputarà al Camp de Mar diumenge a les 12:00h.

Els nois del primer equip del CB Calella J.P. Fruits Vermells, acabaran l’any jugant a Calella dissabte a les 19:30h contra el Sant Narcís.
Les noies de l’Ergasia CB Calella disputaran el seu partit a la pista del Tona dissabte a les 17:30h.

En Tennis Taula, tant el Termotur com el Suris, s’enfronten als equips líders de les seves lligues.
Els nois del Termotur CTT Calella jugaran diumenge a les 11:00h a Calella contra el Múrcia. Les noies del Suris es desplacen a la sala de joc del Balaguer per jugar dissabte a les 17:00h.

El CEF Creu Groga de waterpolo jugarà dissabte contra l’Associació Esportiva Santa Eulàlia.

Diumenge, a partir de les 10:00h, el Passeig Manuel Puigvert tornarà a ser l’escenari de la 3a edició de la Christmas Family Run, organitzat per la Fundació Creu Groga.

El partit d’handbol entre el Granollers i la Unió Esportiva Handbol Calella que s’havia de disputar aquest cap de setmana, s’ha ajornat pel proper 29 de gener. Però el que no s’ha ajornat és la segona Quina d’aquest Nadal. Aquesta es celebrarà el diumenge 22 a partir de les 18:00h a la Fàbrica Llobet. Les següents Quines seran el 26 de desembre a les 18:00h, i el 3 de gener a les 20:30h‬.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.