L’Hospital de Calella es queda només amb el quiròfan d’Urgències en funcionament

quiròfan Hospital de Calella

Quatre dels cinc quiròfans que hi ha al Sant Jaume de Calella han aturat temporalment l’activitat programada. Només continua en funcionament el d’Urgències, per poder atendre els casos que no poden esperar. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha informat que s’ha ordenat el tancament dels espais després que els resultats de l’últim control microbiològic que s’hi va realitzar hagi donat una paràmetres de bioseguretat per sobre de l’índex recomanat. D’aquesta manera es vol garantir la seguretat dels pacients.

Fins al moment, i segons destaca l’organisme sanitari, cap dels pacients que han passat pels quiròfans des de l’1 de desembre n’ha resultat afectat. Amb tot, s’explica que fent un seguiment actiu de tots ells.

En conèixer la incidència, i després d’ordenar el tancament dels quatre quiròfans, el centre ha pres un seguit de mesures urgents, com ara la intensificació de la neteja i el recanvi dels filtres que eviten la propagació de bacteris i virus a través de l’aire.

L’activitat es reprendrà quan els anàlisis garanteixin la seguretat. Amb tot, des de l’organisme s’indica que en època nadalenca l’activitat quirúrgica es redueix entorn d’un 50%.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *