«Aixequem les persianes», nova sessió de treball dels comerciants de Calella

Primera edició de l'Aixequem les persianes, arxiu

L’Ajuntament de Calella ha organitzat, amb la col·laboració de l’Associació Calella Centre Comercial, la segona edició de la jornada de treball «Aixequem les persianes». Serà aquest diumenge al Far de Calella a partir de les deu del matí fins a dos quarts de dues.

En aquesta segona edició els comerciants podran conèixer diferents habilitats comunicatives per desenvolupar i posar en pràctica en els seus establiments. El president de Calella Centre Comercial, Xavier Nogué, ha parlat de la importància de la comunicació comercial per donar una imatge professional des del petit comerç: “L’objectiu és saber atendre darrera el taulell, que el client vegi professionalitat i que et saps desenvolupar de manera correcta. Sempre és interessant aprendre de persones que venen a explicar-te coses específiques com en aquest cas, d’habilitats comunicatives”. 

D’altra banda, Calella Centre Comercial celebra aquest dissabte la tradicional botiga al carrer, que serveix als comerciants per liquidar l’estoc d’hivern i als clients per trobar productes molt més rebaixats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *