L’ACNUR fa campanya de captació de socis a Calella

Membres de la delegació a Girona de l’Alt Comissionat de Nacions Unides pels Refugiats, l’ACNUR, fan campanya de captació de socis a Calella. Al llarg de tota la setmana tècnics de l’ACNUR es troben al vestíbul de l’Hospital de Calella oferint informació sobre la tasca que fan amb els desplaçats i refugiats arreu del món.

IMG_8350Al llarg de tota la setmana tècnics de l‘ACNUR es troben al vestíbul de l’Hospital Sant Jaume de Calella oferint informació sobre la tasca que realitzen a nivell internacional amb l’acollida de refugiats i desplaçats. Segons el coordinador de l’ACNUR a Girona, Javier Mateos, durant els 4 dies que porten a Calella la resposta està sent molt bona. A banda de fer nous socis, els ciutadans també reconeixen davant dels tècnics la tasca que fa l’ACNUR.

Javier Mateos fa una crida per obtenir el màxim suport econòmic dels ciutadans ja que, segons ell, actualment s’estan batent tots els rècords de ciutadans desplaçats en diferents regions del món com al Pròxim Orient o l’Àfrica, entre altres: “El que fem és apropar aquest problema, a nivell de refugiats estem batent rècords pel nombre de desplaçats i refugiats que hi ha al Pròxim Orient, a l’Àfrica i altres llocs del planeta. La situació és molt gran i el que busquem és ajuda econòmica. En primer lloc el que fem és apropar el tema des del punt de vista més proper”. 

Javier Mateos recorda que els donatius a entitats com ACNUR desgraven un 75 per cent a la declaració de la renda. Demà divendres serà l’últim dia de campanya de l’ACNUR Girona a l’Hospital de Calella.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *